About

 

Welkom bij Marieke van Dort, Hair & Make-up Artist.nl

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Dit is voor mij een plek waar ik kan laten zien hoe leuk het leven is, en wat mij dagelijks bezig houd. Dit verscheelt van opdrachten tot mijn andere grote passie Reizen.

Het begint allemaal in 2007 wanneer ik mijn kappers opleiding doe in Den Haag. Al snel kom ik er achter dat het “totaal” plaatje maken helemaal mijn ding is. Gelukkig was er een mogelijkheid om door te stromen naar Young Intercoiffure trainingen.Ze trainingen je bijvoorbeeld in het uitzetten van nieuwe mode lijnen. Het uitwerken van je kapsels en ook presentaties geven op het Intercoiffure Congress. Ook hebben we trainingsweekenden in Parijs en Zurich van Wella gehad.

Zo maakte ik een enorme groei en merkte ik dat ik make-up ook heel interessant vond. In mijn 2e jaar van Young Intercoiffure ben ik de Visagie opleiding bij Mieke Petiet er naast gaan doen. Dit heeft mij anders naar mensen leren kijken. Iedereen is uniek en zo leerde wij het beste te accentueren.
Mensen mooi maken zit in m’n bloed. 

En toen kwam er een vacature voorbij om als kapper aan de slag te gaan op een Cruiseschip. Ik dacht waarom niet? Nadat mijn Visa was goedgekeurd ben ik de afgelopen 2 jaar met heel veel plezier op reis geweest. Dit heb ik nooit voor geen goud willen missen! Ik heb veel van mijn collega’s vanuit het buitenland geleerd en ben de uitdaging aangegaan om een echt Allrounder te worden.

Momenteel ben ik weer volop werkzaam in Nederland en vol ik trainingen in het Buitenland.
Afgelopen maand heb ik training in Londen gevolgd van Ulyana Aster. Zoveel inspiratie opgedaan en veel geleerd.Wat een power vrouw!

Don’t take anything for granted.
Het leven is veel te kort en geniet er met volle teugen van!

Liefs Marieke.

 

 

Merken waar ik graag mee werk,

      mr