Bride to Be.

Welkom op mijn Bruidspagina!

Allereerst Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Nu begint de pret met het uitzoeken en regelen van wat het beste bij jullie past.
Daar hoort natuurlijk ook haar en make-up bij.Het allerleukste vind ik, dat je de “Bride to Be” kan verassen met de mogelijkheden die er zijn. Soms kan je met een kleine touch-up een grote verandering aanbrengen.
Iedereen is uniek!

In een proefsessie van ongeveer 2/3 uur gaan we eerst even kletsen over de leuke dingen in het leven. Zo leer ik je in een korte tijd beter kennen en kan ik mijn advies helemaal op jou wensen afstemmen. Het is tenslotte jullie dag, dus alles moet perfect zijn.

Op de dag van de bruiloft kom ik natuurlijk naar je toe, en neem ik alles voor je mee.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Laat het me weten!
Kunnen we onder een kopje thee kennis maken.

Heel veel plezier met alle leuke dingen die komen gaan!
Liefs Marieke